Лара Фабиан говори за любовта

29 март 2018, 06:23, Категория: LifeStyle добавена от Симона Каменова
 • Добави в Svejo

9d180dfd75ff581e04ad54a190117c4a.jpg

Когато един артист застане пред публиката, общуването помежду им трябва да е като първата целувка“ – казва Лара Фабиан. На 27 март в Зала 1 на НДК тя ще представи новия си албум „Камуфлаж“ и тези, които са гледали предишните й два концерта у нас, знаят, че ни предстои страстна вълнуваща целувка, пише eva.bg.

Истинското й име е Лара Крокаерт. Собственото й име е заето от главната героиня в романа „Доктор Живаго“, а Фабиан е фамилията на семейството на майка й, с която от съвсем млада решава да се представя, защото е по-лесна за произнасяне. Съобщава решението си да стане певица на баща си, когато е на 5 годинки, докато приглася на песни по радиото в колата. На осем получава от родителите си пиано, на което започва първо да сваля песни по слух, а след това и да композира свои. На 14 пее по клубовете и пиано баровете на Брюксел. Баща й й акомпанира на китара. На 18 се класира на четвърто място, представяйки Люксембург на Евровизия (на първо е Селин Дион). Опитва да следва право и детска криминология в Италия, за да се застрахова, ако не й провърви на сцената, но прекъсва след година.

Имам много хубави спомени от концертите ми в България. Много бих искала да имам малко повече време, за да разгледам София и въобще да се разходя в страната, защото съм слушала много за красивите ви планини и манастири.
На 20 заминава за Канада с една от големите си любови, продължила седем години – с композитора Рик Алисън. Двамата записват заедно първия й албум и правят пробив. През 2007 г. се ражда дъщеря й Лу, плод на любовта й с френския режисьор Жерар Пуличино, с когото се разделят след пет години. През 2010 г. записва в Русия и Украйна албума „Мадмоазел Живаго“. През 2011 г. пее на 80-ия юбилей на Михаил Горбачов. През юни 2013 се омъжва тайно за италианския фокусник Габриел ди Джорджо, с когото продължават да са щастливи заедно. Същата година за седмици губи слуха си след инцидент на сцената и спира да работи за година и половина. Има дуети с Майкъл Болтън, Джони Холидей. Работи с композитори, пишещи песните на Барбара Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер. Над 25 милиона нейни албума са продадени в целия свят.
Ето какво сподели Лара Фабиан за EVA благодарение на Key Events and Communication.

Какво ви вдъхнови за новия ви албум?

Най-голямото вдъхновение за музиката ми са хората около мен, семейството ми, приятелите и хората, които срещам всеки ден... А „Камуфлаж“ е резултат от срещата ми с шведския композитор Мо Денеби и американския текстописец Шарън Вон. Това е албум с много колорит, ще видите, много модерен, отражение на времето, в което живеем, и на жената и твореца в мен. Любимата ми песен е тази, на която е кръстен. В нея се разказва за нуждата ни да се слеем с това, което ни заобикаля, понякога дори да се скрием, за да запазим себе си.

Вие какво бихте искали да скриете? Съжалявате ли за нещо?

Не обичам да съжалявам. Това означава да не съм направила нещо, което съм искала. А аз предпочитам да правя и да си кажа „Не трябваше“, вместо да мисля „Ами ако?“.

Една от песните в албума се казва Perfect. Какво харесвате и не харесвате в себе си?

Ако има нещо, от което най-много да страдам, това е нетърпението ми. Понякога искам всичко да зная, да видя или да направя, веднага, на момента! И съм много импулсивна, но то е генетично, майка ми е италианка, няма шанс да се оправи. Най-хубавото ми качество е щедростта, може би.

Коя песен обичате най-много да пеете?

„Je t’aime“ – тя ме изгради най-много като артист. Имам богат репертоар, но това е песента с много специално място в него. Тя е моята класика.

 • Facebook
 • Svejo
 • Любими.ком
 • Pipe.bg
 • Dao.bg
 • Ping.bg
 • Dobavi.com
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • TwitThis
 • YahooMyWeb

Изпрати на приятел


реклама


Одобрявате ли правителството на Пламен Орешарски?