Нищо ли е женското "нищо"

17 април 2018, 07:53, Категория: Забавни добавена от Симона Каменова
 • Добави в Svejo

d136c54ec61a9a755ae5d6c301aeca8a.jpg

акво е нищо? В синонимния речник срещу тази дума пише – нищожност, незначителност, дребнавост, безличие и т.н. Но „нищо“ е и нещо друго – най-често използваната дума в женския речник. Само че за разлика от синонимния, в женския речник срещу „нищо“ пише грандиозност, значителност, огромност, внушителност, величественост, а най-срещаното значение на „нищо“ в женския речник е... проблем. Голям проблем.

Как мъжете да разпознаем доколко женското нищo е нещо, ще разберете веднага след рекламите.

По телевизора най-интересното винаги е оставено за накрая. Тук обаче не сме по телевизията и ще ви издам тайната още в самата среда – единственият начин, мъж да разбере какъв е проблемът с приятелката му е, когато тя реши, че е страдал достатъчно и вече е готов да знае. Това може да трае с дни, месеци, дори години, а мъжът, като такъв, трябва да е готов да получи шамара на женската злопаметност, когато най-малко очаква. 

Веднъж разбрал проблема обаче, страданията на мъжкия тепърва започват – защо не се е сетил... И мъжът би се почувствал наистина зле, че не се е сетил, ако преди това…  не се беше сетил. 

Той: Щом не е затова, че забравих, че днес се навършват 143 дни  от началото на връзката ни, да не би да ми се сърдиш, защото като ми писа да ми напомниш ти отговорих след 10 минути?
Тя: Не.
Той: Ами, за какво тогава?
Тя: Нищо.

Ами, ако си мислите, че ще ви баем, скъпи дами, и ще стъпваме на пръсти, за да ви омилостивим, че ще се опитваме да направим всичко възможно, за да опростите греховете ни – прави сте. Под секрет ви казвам - нищо не може да се сравни с напрежението, което изпитваме ние, мъжете, знаейки, че нещо сме сгафили, но незнаейки с кое точно. Тогава изведнъж ставаме перфектни. Вършим всичко, както би ви се искало - съгласяваме се, не спорим, подкрепяме ви, дори когато не сте прави, стъпваме на пръсти, вием се като варена спагета около вас – абе, държим се достойно. Мирът във връзката възкръсва. 

Ако всичко във връзката ви изглежда перфектно, честито, Вие сте отново мъж! И нещо със сигурност не е наред. Защо? Четете Еdna.bg и ще разберете.

Всъщност няма да разберете. Нали казахме, че не ги решаваме ние тия неща.

Минава Коледа, Нова година, Великден. Идва лято – море, пясък, слънце, на почивка с приятели. Не сте се карали от оня път, когато не разбрахте защо сте се скарали.  Година по-късно обаче, дамата решава, че вече е време… Кой нормален мъж би го предвидил?
 
Тя: Миличко, ще отидеш ли да ми вземеш една ментичка от бара?

А вие… след една година мълчание и липса на противопоставяне баш сега решавате да й се опълчите… Грешка.

Той: Хайде, иди сама тоя път, вече три пъти ходя и прекъсвам белота...
Тя: Така ли? А оня път дето забрави, че правим 143 дни и за капак на всичко като ти писах да те питам няма ли да ми вземеш подарък ти не ми отговори 10 минути, помниш ли?

Ето така, уважаеми, статистиката за удавени по Черноморието се увеличава. 

Мъжете сме прости същества. Като ни се сърдите, казвайте ги о време тия неща, да върви любовта. Жените забавят, но не забравят! Че не забравят го приемам, ама, защо е това болезнено забавяне? Направете мъжкия живот по-лесен и отговорете на този вечен въпрос!

 • Facebook
 • Svejo
 • Любими.ком
 • Pipe.bg
 • Dao.bg
 • Ping.bg
 • Dobavi.com
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • TwitThis
 • YahooMyWeb

Изпрати на приятел


реклама


Одобрявате ли правителството на Пламен Орешарски?